Human Givens Coaching en Therapie

​​​​​"Meer focus, veerkracht en vitaliteit,

voor betere resultaten en duurzame inzetbaarheid"

Mindfulness door Sandra van Nispen


Coaching  

Iedereen komt voor uitdagingen te staan in het leven. Wát er op je pad komt, daar heb je niet altijd controle over, maar hoe je ermee omgaat wel. In een coachingstraject met mij krijg je in een interactief proces een helder beeld van je situatie, reflecteer je over wat persoonlijke groei voor jou nu betekent, en ontwikkel je intrinsiek gemotiveerd nieuw effectief gedrag. Met mijn coaching help ik je jouw vragen te formuleren en aan het werk te gaan met de doelen die op dit moment voor jou belangrijk en waardevol zijn.

Ik denk met je mee, ben klankbord, sparringpartner, confronteer en hou je spiegels voor. Daar krijg je direct energie van. Coaching is de meest persoonlijke manier van leren, helemaal afgestemd op jouw persoonlijkheid en leerbehoefte in leven en werk op dit moment. Het helpt je oud zeer te helen en nieuwe perspectieven en mogelijkheden te zien en grenzen te verleggen. Je ontdekt en ontwikkelt je eigen mogelijkheden, en leert ze toepassen in de praktijk. Coaching werkt helend, verrijkend en inspirerend.

Je kunt bij mij terecht voor:
- Persoonlijke coaching 
- Relatietherapie
- Zakelijke coaching

ontdekkingsreis

Waar:

In Amsterdam of in overleg op een andere locatie of online via Zoom of Skype.

Meer informatie:
Mail of bel me voor meer informatie en de mogelijkheden van persoonlijke coaching.
Email: coaching@sandravannispen.nl
Mobiel: 06-50819540

Als een sessie minder dan 24 uur voor aanvang wordt afgezegd, wordt 50% in rekening gebracht.

Dit komt niet in aanmerking voor vergoeding door uw verzekering


" Sandra heeft een hele zachte warme aanwezigheid waardoor je je meteen veilig en gehoord voelt. Tegelijkertijd kan ze je ook een liefdevolle schop onder je kont geven wanneer dat nodig is. De combinatie van Mindfulness en haar boeddhistische achtergrond met de meer wetenschappelijke Human givens theorie maakt Sandra een fantastische holistische coach.
Sandra heeft mij vanuit een di
ep donker put weer het licht laten zien. Ze is positief en oplossingsgericht dus je komt meteen met allemaal handvatten thuis om je leven te veranderen. Ik zou haar iedereen aanraden die vast zit in zijn leven, die paniek aanvallen of een burnout heeft of gewoon iemand die lekkerder in zijn vel wilt zitten." - Anoniem - 


Mindfulness door Sandra van Nispen

Sandra van Nispen is lifecoach, businesscoach, relatiecoach, Human Givens Therapeut en senior mindfulness trainer. Als senior-trainer en consultant is ze verbonden aan Potential Project, en geeft mindtraining en Leiderschapstrainingen binnen grotere organisaties. Op al deze terreinen combineert zij haar brede kennis van de moderne psychologie met mindfulness en fysieke welzijnstechnieken.

Ze geeft regelmatig workshops, masterclasses en lezingen over optimaal welzijn en floreren in leven en werk, mindfulness, aan organisaties en individuen in binnen- en buitenland.

EFT Logo
nobco
potential project