Persoonlijke coaching

​​​​​"Meer focus, veerkracht en vitaliteit,

voor betere resultaten en duurzame inzetbaarheid"

Mindfulness door Sandra van Nispen


Persoonlijke coaching  

Mijn manier van coachen is kortdurend, oplossingsgericht en werkt diepgaand. In een interactief proces ga je aan het werk met de vraagstukken die zich in je persoonlijke leven aandienen. In mijn praktijk kom ik bijvoorbeeld de volgende thema’s tegen:

  • Beter omgaan met sterke emoties, zoals boosheid, angst, verdriet
  • Verlies, rouwverwerking
  • Relatieproblemen in de familie, met je partner, ouders of kinderen
  • Burnout klachten
  • Depressie
  • Beter slapen
  • Meer zelfvertrouwen ontwikkelen
  • Werken met perfectionisme
  • Beter omgaan met stress
  • Mindfulness leren als dagelijkse beoefening om de kwaliteit van leven en werk te vergroten

Jij bepaalt de agenda. Wat zijn de thema’s die op dit moment spelen in je leven? Waar loop je steeds weer tegenaan? Waar droom je van? Waar verzet je je tegen, waarvan zou je willen dat het anders was? In coaching ontwikkel je een helder beeld van je situatie, en onderzoeken we hoe je verder wilt.

- Zelf aan het stuur
Je leert weer zien wat echt belangrijk voor je is en wat niet, en hoe je je leven weer kunt invullen zoals jij wilt, onafhankelijk van anderen en van situaties. Dat geeft inspiratie en energie. We zijn geen passieve slachtoffers die als blaadjes in de wind heen en weer worden gewaaid door het leven. We kunnen leren zelf weer aan het stuur te zitten.

In coaching verwerk je oude, pijnlijke emoties en trauma’s en ontwikkel je vrijheid van kiezen en handelen. Dat betekent natuurlijk niet dat je zomaar alles naar je hand kan zetten, maar je ontwikkelt meer helderheid over waar je wel of geen controle hebt. Met dit grotere bewustzijn leer je je richten op waar voor jou nieuwe mogelijkheden zitten en persoonlijke groei. Dit vergroot de kwaliteit van je leven op alle terreinen.

mindfulness nooit meer boos, echt niet, waves

"Je kunt de golven niet stoppen,
Maar je kan wel leren surfen"

- We zijn werk in uitvoering
De thema’s die je inbrengt zijn niet altijd wat ze op het eerste gezicht lijken. Laat je verrassen. Jij bent echt uniek, en met alles wat je tot nu toe in je leven hebt meegemaakt, met wat je gedacht en besloten hebt over jezelf, over anderen, over het leven, dat is de unieke persoon die jij nu bent geworden.
Je bent 'werk in uitvoering' … voortdurend in verandering en in beweging. De vraag is, wie wil je worden, wie wil je zijn? Wat wil je nog ontwikkelen in jezelf, hoe en waar wil je groeien?
In coaching leer je belemmerende overtuigingen en patronen te vervangen door positieve en helpende overtuigingen en inzichten.

Coaching helpt je nieuwe perspectieven te zien, ongebruikte talenten aan te boren, meer energie en plezier te ervaren en diepere betekenis te ervaren in al je levensgebeurtenissen.

Waar:

In Amsterdam of in overleg op een andere locatie of online via Zoom of Skype.

Meer informatie:
Mail of bel me voor meer informatie en de mogelijkheden van persoonlijke coaching.
Email: coaching@sandravannispen.nl
Mobiel: 06-50819540

Als een sessie minder dan 24 uur voor aanvang wordt afgezegd, wordt 50% in rekening gebracht.

Dit komt niet in aanmerking voor vergoeding door uw verzekering


" Na een lange zoektocht naar hulp kwam ik gelukkig bij Sandra terecht. Ik weet nog dat ze me vertelde, je gaat je weer beter voelen, weer gelukkig voelen, en ik dacht: ja dat zeg jij maar 😉
Ik kampte met paniek aanvallen en durfde de straat bijna niet meer op.
Na 3 sessies merkte ik in een keer dat waar ik allemaal bang voor was geen angst meer op riep.

Sandra heeft mijn leven veranderd. Ik had mijn leven weer terug.
Hierbij wil ik je nog ontzettend bedanken voor je hulp en je verhelderende aanpak om mijn leven beter te maken! Ik heb zoveel aan de training gehad, de mindful minute heb ik haast dagelijks gepakt en alle video’s afgekeken! " - Anoniem -


Mindfulness door Sandra van Nispen

Sandra van Nispen is lifecoach, businesscoach, relatiecoach, Human Givens Therapeut en senior mindfulness trainer. Als senior-trainer en consultant is ze verbonden aan Potential Project, en geeft mindtraining en Leiderschapstrainingen binnen grotere organisaties. Op al deze terreinen combineert zij haar brede kennis van de moderne psychologie met mindfulness en fysieke welzijnstechnieken.

Ze geeft regelmatig workshops, masterclasses en lezingen over optimaal welzijn en floreren in leven en werk, mindfulness, aan organisaties en individuen in binnen- en buitenland.