Individueel Mindfulness Traject - Sandra van Nispen

      "Meer focus, veerkracht en vitaliteit,

   floreren in leven, liefde en werk"

Mindfulness door Sandra van Nispen

Individueel Mindfulness Traject

Mindfulness leren in een individueel traject

Je bent nieuwsgierig geworden en geïnspireerd geraakt om mindfulness te leren en je wil dat doen door individuele coaching. Dat kan. In overleg ontwikkelen we samen een programma op maat, afgestemd op jouw specifieke behoeften.
Het is mogelijk de complete 8 sessies te doen, of gedeeltes ervan, in sessies van 1 of 1,5 uur.

jetty landing sea

Tijdens dit traject, ontwikkel je je eigen dagelijkse mindfulness beoefening en je leert de kneepjes van het vak om wilskracht, discipline, plezier en vrijheid te ontwikkelen uit liefde voor jezelf en anderen. Het levert je veel op.
Met mindfulness ontwikkel je meer focus, helderheid, creativiteit. Je gaat merken dat je meer ruimte ervaart bij lastige, steeds terugkerende vragen, privé of in je werk. Je ontwikkelt een frisse blik, leert vastgezette overtuigingen en beelden over jezelf en je omgeving los te laten, zodat er heldere keuzes gemaakt kunnen worden.

Met regelmatige mindfulness training ervaar je meer ruimte en tijd, (zelf)compassie, mildheid, waarin antwoorden zich als vanzelf kunnen aandienen. Je ontwikkelt innerlijke veerkracht, vitaliteit en nieuwe inspiratie. Je komt weer aan het roer te staan van jouw schip, jouw leven.

Voor meer informatie of voor aanmelden, kun je contact met mij opnemen
email: coaching@sandravannispen.nl
mobiel: 06-50819540mbow bellenblaas
Mindfulness door Sandra van Nispen

Sandra van Nispen is lifecoach, relatiecoach, Human Givens Therapeut, burnout coach, hypnotherapeut en senior mindfulness trainer. Als senior-trainer en consultant is ze verbonden aan Potential Project, en geeft de Corporate-Based Mindfulness Training (CBMT) en Leiderschapstrainingen binnen grotere organisaties. Op al deze terreinen combineert zij haar brede kennis van de moderne psychologie met mindfulness en fysieke welzijnstechnieken.

Ze geeft regelmatig workshops, masterclasses en lezingen over optimaal welzijn en floreren in leven en werk, mindfulness, aan organisaties en individuen in binnen- en buitenland

EFT Logo
nobco
potential project