"Meer focus, veerkracht en vitaliteit,

   floreren in leven, liefde en werk"

Mindfulness door Sandra van Nispen

Hoe coaching je helpt naar een gelukkiger leven

coaching

In de waan van de dag vergeten we vaak het belang van zelfonderzoek en onze innerlijke ontdekkingsreis. We hebben het al zo druk! Hierbij is vooral onze aandacht extern gericht, op de wereld om ons heen. We hechten er veel waarde aan dat die zo prettig mogelijk is, omdat we denken dat dát ons geluk bepaalt. Maar minstens even belangrijk is onze innerlijke wereld – onze geest. Dat is allang bekend. De Griekse filosoof Socrates wond er eeuwen geleden al geen doekjes om:

Een gedachteloos leven zonder zelfonderzoek is
niet de moeite waard geleefd te worden

Het gekke is dat veel van wat we denken en voelen aan ons voorbij gaat. We zijn ons vaak niet bewust van onze drijfveren. Het is alsof je in je auto achter het stuur zit, maar je weet eigenlijk niet precies wie er stuurt en waar je naar toe op weg bent.

Zo volgen we zonder dat we het doorhebben automatische oude patronen van gedachten, gevoelens en handelingen die we vaak al als kind hebben geleerd. We hebben vaak conflicterende emoties (kracht en kwetsbaarheid, liefde en boosheid, enz.) en vinden het moeilijk ze te begrijpen en integreren. We belemmeren onszelf in groei en nieuwe mogelijkheden.

Sommige mensen denken dat ze alles alleen moeten kunnen oplossen. Of ze hebben het gevoel dat coaching een extravagante luxe is. Waarom wachten tot morgen of volgende week en onnodig door blijven modderen op eigen houtje?

Een professionele coach of therapeut kan je snel helpen nieuwe inzichten in jezelf te krijgen, meer in je kracht te komen staan, je talenten meer te benutten en te ontwikkelen. Gun jezelf de ruimte voor je innerlijke ontdekkingsreis.

Meer informatie over hoe ik werk als professioneel coach, vind je hier.

Je kunt je aanmelden per email; coaching@sandravannispen.nl of telefonisch; 06-50819540
Dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.


Tags


Misschien ook interessant voor je:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}