"Meer focus, veerkracht en vitaliteit,

   floreren in leven, liefde en werk"

Mindfulness door Sandra van Nispen


Uniek Online Programma
Je hart helen na een verbroken relatie 
Een handleiding in 7 stappen bij liefdesverdriet

Je gebroken hart
Een verbroken liefdesrelatie is een van de pijnlijkste en verwarrendste ervaringen in je leven. Dat komt omdat zo’n relatie een hechtingsrelatie is en je partner je veilige haven in het leven. Jullie hebben zoveel geïnvesteerd in elkaar, je was de allerbelangrijkste persoon voor elkaar, jullie hebben zoveel meegemaakt samen, de hoge toppen en diepe dalen, dromen met elkaar gecreëerd, gedeeld en geleefd. Maar nu is dat voorbij.

Het duurt een tijd voordat je doorhebt hoeveel het omvat, wat er allemaal voorgoed voorbij is en wat je allemaal verliest bij een scheiding. Het is niet alleen je partner die je kwijt bent, het lijkt wel alsof er een deel van jou geamputeerd is, een heel deel van je leven, je geschiedenis, je herinneringen, een deel van je ‘clan’ is weg, lijkt buiten bereik.

In dit programma word je stap voor stap liefdevol en bewust begeleid door de verschillende fases van verwerking, rouw, verzoening met je nieuwe leven, een nieuw zelfvertrouwen, emotionele balans, je vindt delen van je oude zelf terug (die je ongemerkt had ingeleverd en was kwijtgeraakt) en je vindt een nieuwe zelf (hallo jij!), een nieuwe vrijheid en ruimte om weer intens lief te hebben, je staat weer vol in je licht.

Tijd heelt alle wonden
De tijd heelt alle wonden, zeggen ze, maar dat gaat niet vanzelf. Je hart helen nadat je relatie voorbij is, vraagt van jou een actieve rol in het proces. Anders kan je je bitter, boos of altijd verdrietig en eenzaam blijven voelen. En misschien denk je dan dat het nooit meer iets wordt met jou en de liefde. En niets is minder waar!

Je kunt echt je hart helen
Sterker nog, deze reis blijkt je nog veel méér op te leveren dan alleen oude wonden helen. Het is een proces met verschillende fases. Niemand weet hoe lang het voor jou duurt. Ieder mens is hierin uniek. Met het verstrijken van de tijd krijg je meer afstand, andere perspectieven en nieuwe inzichten.

Je nieuwe toekomst tegemoet
Je keuze om niet te blijven hangen in boosheid, verdriet en slachtofferschap maar dit proces bewust aan te gaan en je gebroken hart te helen, activeert je zelfhelende vermogen en je innerlijke wijsheid. Zo heel je niet alleen oude wonden, maar brengt dit je ook op vele terreinen in je leven een grote innerlijke verrijking. Je gaat zoveel leren over jezelf, over de liefde en over het leven. Dat is een waardevolle schat die je met je meeneemt, je nieuwe toekomst tegemoet.

Hoe je je littekens omarmt, heelt, loslaat, meeneemt
De verschillende lessen, oefeningen en meditaties helpen je om de pijnlijke gebeurtenissen te verwerken, te verdiepen, nieuwe inzichten te krijgen, je gebroken hart te helen. Je leert hoe je je pijnlijke littekens omarmt, heelt, loslaat, meeneemt. Ja, sommige neem je misschien wel altijd met je mee, maar ze belemmeren je niet meer, ze zijn onderdeel van de nieuwe stralende mooie persoon die je nu geworden bent, zoveel levenservaringen rijker.
Je leert nieuwe dingen over jezelf en over de liefde. Je kunt je inzichten steeds meer verdiepen en je liefde en levensvreugde blijven ontwikkelen.

Opbouw programma
Dit online programma bestaat uit 7 waardevolle modules, waarbij elk deel uit de volgende elementen bestaat
- Presentatie van het thema
- Een praktische en verdiepende tekst
- Oefeningen om actief mee aan de slag te gaan, bijvoorbeeld vragen, reflecties, dagboek bijhouden.
- Een inspirerende geleide meditatie van ongeveer 20 minuten, rondom het thema.

Thema's
Deel 1 - Introductie - De kracht van stilstaan
Deel 2 - Met aandacht rouwen, hoe doe je dat
Deel 3 - De wijsheid van emoties, ruimte creëren en verandering omarmen
Deel 4 – De schoonheid van littekens
Deel 5 – Loslaten, de kracht van vrijheid, een wijzer en liefdevoller hart
Deel 6 – Wie ben ik? Geniet van de reis, ruimte creëren voor een nieuwe liefde
Deel 7 – Vier de liefde

Praktische informatie
Na aanmelding krijg je meteen toegang tot het eerste deel. Vervolgens ontvang je Iedere 7 dagen een nieuwe module.
Natuurlijk doe je de modules in je eigen tijd en op je eigen tempo. Misschien wil je een week over een les doen. En misschien wil je, als je alles doorlopen hebt, het nog een keer doen. Je houdt onbeperkt toegang tot al het cursusmateriaal, inclusief de meditaties.

Twijfel je of dit programma iets voor je is, neem dan contact met me op via [email protected] en ik stuur ik geheel vrijblijvend en kosteloos het eerste deel toe.

Investering €95,- incl btw
Dit is inclusief 2 online individuele coachingsessies van 30 minuten, een halverwege, en een na afloop.

Persoonlijke coaching – speciaal aanbod 
Als je tijdens of na de cursus het gevoel hebt dat je ergens stagneert in je ontwikkeling of dat je steeds tegen dezelfde hobbels aanloopt, dan kan persoonlijke professionele begeleiding je verder helpen.
Speciaal voor jou als deelnemer aan deze cursus heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van 3 persoonlijke coachings sessies van ieder 75 minuten voor een speciaal tarief van €295,- excl 21% btw (Normaal tarief voor 3 sessies is  €360,- excl 21% btw). De sessies kunnen ook online plaatsvinden.


Ontvang maandelijks inspiratie voor een super liefdesrelatie


Ontvang gratis mijn ebook “8 Gouden Tips om Burnout te voorkomen”


Geleide meditatie op liefdevolle vriendelijkheid


Ontvang gratis het ebook "De kunst van het ruziemaken"

Mindfulness door Sandra van Nispen

Sandra van Nispen is lifecoach, EFT relatietherapeut, Human Givens Therapeut en senior mindfulness trainer. Als senior-trainer is ze verbonden aan Potential Project, en geeft mindtraining binnen grotere organisaties. Op al deze terreinen combineert zij haar brede kennis van de moderne psychologie met mindfulness en fysieke welzijnstechnieken.

Ze geeft regelmatig workshops, masterclasses en lezingen over optimaal welzijn en floreren in leven, liefde en werk, mindfulness, aan organisaties en individuen in binnen- en buitenland.