"Meer focus, veerkracht en vitaliteit,

   floreren in leven, liefde en werk"

Mindfulness door Sandra van Nispen

De ‘duivelse dialogen’ in EFT-relatietherapie
Ultieme miscommunicatie die je verder uit elkaar drijftHet blijft een wonderlijk gebeuren hoe je zo verwijderd kan raken van je partner. Het voelt zo vervreemdend als je eindeloos met elkaar in discussie bent, maar er gewoon niet uitkomt samen. Integendeel, de afstand lijkt groter dan ooit. Beide partners voelen zich eenzaam en onbegrepen. Dat doet pijn.

Als jullie dat ervaren, weet dan dat je in een ‘duivels dialoog’, oftewel een disfunctioneel dialoog bent beland. Het werkt niet omdat jullie niet met elkaar communiceren wat er werkelijk speelt, omdat je je daar niet bewust van bent. Dat speelt zich a.h.w. onder het wateroppervlak af.

Het goede nieuws is dat je met EFT-relatietherapie die disfunctionele dialogen kan leren herkennen, zodat je ze kan stoppen en met elkaar het werkelijke gesprek aangaan. Zo leer je weer de taal van liefde spreken en kan jullie relatie weer bloeien.


In mijn blog "Steeds vaker ruzie met je partner? Hoe je uit de strijd komt en weer samen in verbinding" kun je meer lezen over de "Duivelse Dialogen".  Benieuwd naar de blog? Klik dan hier
En wil je meer lezen over EFT-relatietherapie klik dan hierMeer weten over EFT-relatietherapie?


Komen jullie er samen niet goed uit? Wacht dan niet te lang, maar bel of mail me voor een vrijblijvend gesprek en de mogelijkheden. Je liefde is het waard! 
Email: [email protected] / Mobiel: 06-50819540


Mindfulness door Sandra van Nispen

Sandra van Nispen is lifecoach, EFT relatietherapeut, Human Givens Therapeut en senior mindfulness trainer. Als senior-trainer is ze verbonden aan Potential Project, en geeft mindtraining binnen grotere organisaties. Op al deze terreinen combineert zij haar brede kennis van de moderne psychologie met mindfulness en fysieke welzijnstechnieken.

Ze geeft regelmatig workshops, masterclasses en lezingen over optimaal welzijn en floreren in leven, liefde en werk, mindfulness, aan organisaties en individuen in binnen- en buitenland.