"Meer focus, veerkracht en vitaliteit,

   floreren in leven, liefde en werk"

Mindfulness door Sandra van Nispen

Over EFT Relatietherapie  

Crisis in je relatie?
Houd/maak je relatie sterk

De kracht van liefde
Liefde is een van de belangrijkste krachten in je leven. Een goede liefdesrelatie is een bron van geluk, gezondheid en succes in je leven. Vaak beginnen relaties fantastisch, maar door allerlei redenen kan er een kink in de kabel komen. Te volle agenda’s, kinderen, werk, sociale verplichtingen, er was ineens een ander in het spel, onverwachte tegenslagen of verlies waar jullie allebei heel anders op reageerden, er kwam afstand. Ineens zijn jullie elkaar een beetje kwijtgeraakt en is de liefde niet meer zoals het ooit was …

We verwachten vaak heel veel van onze partners. Hij of zij moet alles voor je zijn. Maar de perfecte partner bestaat niet. Niemand kan of hoeft dat te zijn en jij ook niet!
Iedereen is verschillend en dat is leuk, maar kan ook tot wrijving leiden. Van heel verliefd en ‘alleen met z’n tweeën’ krijgen jullie misschien kinderen, verander je van baan, gaan jullie verhuizen, is er een sterfgeval. Door die transities verandert ook je relatie. Een goede relatie hebben en houden is niet altijd makkelijk en vraagt om aandacht en onderhoud.


Ups en downs horen erbij in een relatie
Ups en downs horen er natuurlijk bij in een relatie. Zo nu en dan ruzie is normaal, maar soms zijn de dieptepunten zo diep dat je er samen niet meer uitkomt. Vaak blijven mensen doormodderen, omdat ze denken dat het vanzelf wel weer goedkomt. Maar al te vaak raak je juist verder van elkaar verwijderd. Beide partners voelen zich dan eenzaam en onbegrepen. Of leggen zich neer bij een vorm van samenzijn die voor geen van beiden vervullend is. Dit kan duren ‘tot de dood ons scheidt’ of misschien barst op een gegeven moment dan toch de bom. Maar uit elkaar gaan brengt ook veel verdriet, angst, onmacht en frustratie met zich mee. Vooral als er kinderen bij betrokken zijn en het eindigt in een vechtscheiding. Dat is zo jammer! Als jullie eerder hulp zoeken, kan er vaak veel pijn en ellende bespaart blijven.

Relatietherapie is geschikt voor iedereen in een relatie op alle niveaus van problematiek in de relationele sfeer. Of het er nu om gaat om jullie liefde weer nieuw leven in te blazen, een liefdes-APK’tje, of om echt dieperliggende problematiek in jullie interactie aan te pakken, of dat jullie op een goede manier uit elkaar willen gaan, als stel krijgen jullie professionele begeleiding, precies afgestemd op wat er nodig is om goed verder te kunnen.

EFT Relatietherapie helpt bij 80% van de stellen. Zij ervaren een blijvende verbetering in hun relatie. Partners voelen zich weer verbonden, veilig en geliefd bij elkaar. Wacht dus niet te lang en gun jezelf een gezonde en gelukkige relatie.

Bij mij kun je bijvoorbeeld terecht voor
- Een APK voor je relatie. Het gaat niet heel slecht maar ook niet heel goed. Hoe kan jullie relatie weer bloeien?
- Het gaat helemaal niet goed meer tussen ons, we maken alleen maar ruzie, of houden afstand
van elkaar maar we willen juist meer verbinding en bij elkaar blijven. Daar willen we aan werken.
- Het gaat niet goed met onze relatie en we weten nog niet zeker of we wel verder willen met elkaar
- We willen op een goede manier uit elkaar gaan

Wat anderen zeggen
Zij: Het is echt heel waardevol om hiermee bezig te zijn. Het levert je echt wat op. Je komt ergens toe, dat lukte ons alleen niet. Dat is zo fijn om te merken. Het laat je leven. Het laat je voelen.
Hij: En achteraf is het minder spannend dan je van tevoren denkt. We vonden van tevoren ook wel een beetje eng, al die emoties, om het daarover te hebben.

Hoe ik werk
Samen, brengen we jullie hulpvraag helder in kaart en zoeken we aanknopingspunten voor verandering. In relatietherapie leer je je eigen gedrag en onderliggende emoties beter te begrijpen en te delen met je partner, zonder verwijten. Dat geeft vaak al heel veel rust. Vervolgens is er ruimte voor verdieping en leer je geleidelijk je partner ook dichtbij te laten als een ‘pijnplek’ geraakt wordt, als je je emotioneel of onzeker voelt. Zo komt er stap voor stap meer verbinding en veiligheid tussen jullie. Je voelt dat je partner er voor je is en van je houdt. Dit draagt bij aan je geluk, veerkracht en gezondheid.

 Ik gebruik bij relatietherapie verschillende methodieken, EFT ( Emotionally Focused Therapy, Sue Johnson), Systemisch Helen, Human Givens Therapy, afhankelijk van wat er nodig is in het traject.


Tarief
Een relatietherapie sessie is 75 minuten en bedraagt €140,- excl. 21% btw (€169,40 incl.)
Sessies kunnen tot 48 uur kosteloos afgezegd of worden verplaatst. Daarna wordt het volle bedrag berekend. 

Locatie
In Amsterdam IJburg of Kortenhoef

Meer informatie
Wil je meer informatie over hoe jij je relatie weer kan laten bloeien, neem dan contact me op.

Email: [email protected]
Mobiel: 06-50819540

Wil je een kosteloos kennismakingsgesprek? Dat is telefonisch of online en duurt max. 20 minuten.


Ontvang maandelijks inspiratie voor een super liefdesrelatie


Ontvang gratis mijn ebook “8 Gouden Tips om Burnout te voorkomen”


Geleide meditatie op liefdevolle vriendelijkheid


Ontvang gratis het ebook "De kunst van het ruziemaken"

Mindfulness door Sandra van Nispen

Sandra van Nispen is lifecoach, EFT relatietherapeut, Human Givens Therapeut en senior mindfulness trainer. Als senior-trainer is ze verbonden aan Potential Project, en geeft mindtraining binnen grotere organisaties. Op al deze terreinen combineert zij haar brede kennis van de moderne psychologie met mindfulness en fysieke welzijnstechnieken.

Ze geeft regelmatig workshops, masterclasses en lezingen over optimaal welzijn en floreren in leven, liefde en werk, mindfulness, aan organisaties en individuen in binnen- en buitenland.