"Meer focus, veerkracht en vitaliteit,

   floreren in leven, liefde en werk"

Mindfulness door Sandra van Nispen

Inspiratie || Meditaties || E-books || Video's


E-Book De Kunst van het Ruziemaken


Ontdek in dit E-book waar jullie ruzies ten diepste over gaan. En wat je kunt doen om uit de strijd te stappen en weer in verbinding te komen.

Zo nu en dan ruziemaken in je liefdesrelatie doen we allemaal. Heel normaal. Het betekent dat je elkaar raakt en om elkaar geeft. Maar soms kan het escaleren en lijken jullie over alles en niets ruzie te maken. Waar gaat dat toch om? Ruzies en intense emoties wijzen je een weg naar binnen, om jezelf en je partner beter te leren begrijpen.
Het is verrassend om te ontdekken dat het nooit gaat over ‘wie er vandaag de vuilnisbak buiten moet zetten’, al zetten we vaak alles op alles om ons gelijk te halen.


Meditatie Ontspannen met de adem
Merk jij hoe vaak je geest gestrest en onrustig is? We lopen vaak te lang met te veel stress rond. Dat is ongezond en zorgt ervoor dat je niet goed in je vel zit en minder goed presteert. 

Je geest kunnen ontspannen is een hele belangrijke vaardigheid. Er is altijd wel iets waar je je zorgen over maakt, waar je over na moeten denken, iets wat je op moet lossen of veranderen. Je bent continu met van alles en nog wat bezig, maar of dat nou effectief is …? En soms lukt het je maar niet je uit-knop te vinden. Deze voortdurende spanning blokkeert je. Het creëert stress in je lichaam.  Je slaapt slechter, de kwaliteit van je aandacht wordt minder. Je bent makkelijker afgeleid, minder creatief. Je kan minder goed problemen oplossen. Ook ben je minder verbonden met anderen, kun je je minder goed afstemmen. 

In deze mindfulness oefening leer je ontspannen met de adem, waardoor je beter in je vel zit. Doe deze meditatie midden op de dag, juist als je het druk hebt en er veel op je bord ligt, juist dan.


8 Gouden tips om burn-out te voorkomen
In dit ebook vind je 8 tips om burn-out te voorkomen. Ze
zijn goud waard. Het is geen ‘quick & easy fix’, want het gaat uiteindelijk over hoe jij wilt leven. Het gaat over bewuste persoonlijke keuzes. Niet altijd meegaan met de stroom, maar je eigen pad bewandelen.

Denk na over deze 8 (of misschien wordt jouw lijst langer), stel jezelf er kritische vragen over, maak het je eigen, en vind jouw unieke manier van toepassing. Geef ze permanent een plek in je leven. Ze werken echt.


Geleide Meditatie op Liefdevolle vriendelijkheid
Liefdevolle Vriendelijkheid is altijd al een heel goed idee. Liefdevolle Vriendelijkheid heelt een gebroken hart (en wie heeft dat niet), heelt je lichaam, heelt je leven.

Als kado ontvang je een link naar een geleide meditatie, die ik heb ingesproken, om Liefdevolle Vriendelijkheid in jezelf te ontwikkelen. Het helpt je je af te stemmen op het licht in jezelf dat onverwoestbaar is, een anker in de storm, wat je ook meemaakt.Ochtend meditatie van 10 minuten voor iedere dag - FOCUS
Ga iedere dag naar de mental gym en zorg dat je mentaal fit bent en blijft. In goede en slechte tijden, als het regent en als de zon schijnt. In drukke en in rustige tijden.
In stress en kalmte, als je sterke emoties ervaart en als je innerlijk kalm bent.
Voor als je werkt of met vakantie bent. 
Kortom doe iedere dag deze 10 minuten en ontwikkel: 
- Veerkracht en welzijn
- Ontspannen focus
- Helderheid en groter bewustzijn


Een Apk voor je Relatie - Ontdekken over de liefde om het nog beter te laten gaan
Het hoeft niet slecht te gaan om beter te worden.
Je denkt vaak dat je liefdesrelatie maar vanzelf goed moet gaan. Daarom onderschat je misschien wat je nog zou kunnen leren over liefde om het nog veel beter te laten gaan. Om nog veel meer te genieten samen, jullie liefde te verdiepen en de liefde te laten stromen.
Het is leuk en inspirerend om met elkaar deze reis te maken in een Tweedaagse Relatie Intensive.