"Meer focus, veerkracht en vitaliteit,

   floreren in leven, liefde en werk"

Mindfulness door Sandra van Nispen

Inspiratie


8 Gouden tips om burn-out te voorkomen
In dit ebook vind je 8 tips om burn-out te voorkomen. Ze
zijn goud waard. Het is geen ‘quick & easy fix’, want het gaat uiteindelijk over hoe jij wilt leven. Het gaat over bewuste persoonlijke keuzes. Niet altijd meegaan met de stroom, maar je eigen pad bewandelen.

Denk na over deze 8 (of misschien wordt jouw lijst langer), stel jezelf er kritische vragen over, maak het je eigen, en vind jouw unieke manier van toepassing. Geef ze permanent een plek in je leven. Ze werken echt.


Geleide Meditatie op Liefdevolle vriendelijkheid
Liefdevolle Vriendelijkheid is altijd al een heel goed idee. Liefdevolle Vriendelijkheid heelt een gebroken hart (en wie heeft dat niet), heelt je lichaam, heelt je leven.

Als kado ontvang je een link naar een geleide meditatie, die ik heb ingesproken, om Liefdevolle Vriendelijkheid in jezelf te ontwikkelen. Het helpt je je af te stemmen op het licht in jezelf dat onverwoestbaar is, een anker in de storm, wat je ook meemaakt.Ochtend meditatie van 10 minuten voor iedere dag - FOCUS
Ga iedere dag naar de mental gym en zorg dat je mentaal fit bent en blijft. In goede en slechte tijden, als het regent en als de zon schijnt. In drukke en in rustige tijden.
In stress en kalmte, als je sterke emoties ervaart en als je innerlijk kalm bent.
Voor als je werkt of met vakantie bent. 
Kortom doe iedere dag deze 10 minuten en ontwikkel: 
- Veerkracht en welzijn
- Ontspannen focus
- Helderheid en groter bewustzijn