"Meer focus, veerkracht en vitaliteit,

   floreren in leven, liefde en werk"

Mindfulness door Sandra van Nispen


Individuele coaching  en therapie

"Je kunt de golven niet stoppen,
Maar je kan wel leren surfen"


Iedereen komt voor uitdagingen te staan in het leven. Wát er op je pad komt, daar heb je niet altijd controle over, maar hoe je ermee omgaat wel. Mijn manier van coachen is meestal kortdurend, oplossingsgericht en werkt diepgaand. Je krijgt in onze sessies een helder beeld van je situatie, je reflecteer over wat persoonlijke groei voor jou nu betekent, en je ontwikkelt intrinsiek gemotiveerd nieuw effectief gedrag. Dat betekent dat je vanuit je hart de dingen gaat doen die echt bij je passen en waar je direct energie van krijgt.


Ik denk met je mee, ben klankbord, sparringpartner, confronteer en hou je spiegels voor. Coaching is de meest persoonlijke manier van leren, helemaal afgestemd op jouw persoonlijkheid en leerbehoefte op dit moment.
Het helpt je oud zeer te helen, nieuwe mogelijkheden te zien en grenzen te verleggen. Je ontdekt en ontwikkelt je eigen mogelijkheden, en leert ze toepassen in de praktijk. Coaching werkt helend, verrijkend en inspirerend.

Wat zijn de thema’s die op dit moment spelen in je leven? Waar loop je steeds weer tegenaan? Waar droom je van? Waar verzet je je tegen, waarvan zou je willen dat het anders was? In coaching ontwikkel je een helder beeld van je situatie, en onderzoeken we hoe je verder wilt. In mijn praktijk kom ik bijvoorbeeld de volgende thema’s tegen:

- Beter omgaan met sterke emoties, zoals boosheid, angst, verdriet
- Verlies, rouwverwerking
- Relatieproblemen in de familie, met je partner, ouders of kinderen
- Op zoek naar een liefdesrelatie
- Burnout klachten
- Depressie
- Beter slapen
- Meer zelfvertrouwen ontwikkelen
- Werken met perfectionisme
- Beter omgaan met stress
- Mindfulness leren als dagelijkse beoefening om de kwaliteit van leven en werk te vergroten

Coaching helpt je nieuwe perspectieven te zien, ongebruikte talenten aan te boren, meer energie en plezier te ervaren en diepere betekenis te ervaren in al je levensgebeurtenissen.

Tarief
Een individuele coaching sessie Duurt 75 minuten en kost 140 exclusief 21% btw (€169,40 incl).
Sessies kunnen tot 48 uur voor aanvang kosteloos afgezegd of worden verplaatst. Daarna wordt het volle bedrag door berekend.


Locatie 
In Amsterdam IJburg of Kortenhoef.

Meer informatie:
Wil je meer informatie over hoe jij je relatie weer kan laten bloeien, neem dan contact met me op.

Email: [email protected]
Mobiel: 06-50819540

Wil je een kosteloos kennismakingsgesprek? Dat is telefonisch of online en duurt maximaal 20 minuten.


" Na een lange zoektocht naar hulp kwam ik gelukkig bij Sandra terecht. Ik weet nog dat ze me vertelde, je gaat je weer beter voelen, weer gelukkig voelen, en ik dacht: ja dat zeg jij maar ????
Ik kampte met paniek aanvallen en durfde de straat bijna niet meer op.
Na 3 sessies merkte ik in een keer dat waar ik allemaal bang voor was geen angst meer op riep.

Sandra heeft mijn leven veranderd. Ik had mijn leven weer terug.
Hierbij wil ik je nog ontzettend bedanken voor je hulp en je verhelderende aanpak om mijn leven beter te maken! Ik heb zoveel aan de training gehad, de mindful minute heb ik haast dagelijks gepakt en alle video’s afgekeken! " - Anoniem -

Ontvang maandelijks inspiratie voor een super liefdesrelatie


Ontvang gratis mijn ebook “8 Gouden Tips om Burnout te voorkomen”


Geleide meditatie op liefdevolle vriendelijkheid


Ontvang gratis het ebook "De kunst van het ruziemaken"

Mindfulness door Sandra van Nispen

Sandra van Nispen is lifecoach, EFT relatietherapeut, Human Givens Therapeut en senior mindfulness trainer. Als senior-trainer is ze verbonden aan Potential Project, en geeft mindtraining binnen grotere organisaties. Op al deze terreinen combineert zij haar brede kennis van de moderne psychologie met mindfulness en fysieke welzijnstechnieken.

Ze geeft regelmatig workshops, masterclasses en lezingen over optimaal welzijn en floreren in leven, liefde en werk, mindfulness, aan organisaties en individuen in binnen- en buitenland.