"Meer focus, veerkracht en vitaliteit,

   floreren in leven, liefde en werk"

Mindfulness door Sandra van Nispen

EFT Relatiecoaching en therapie  


Soms zie je door de bomen het bos niet meer en denk je vertwijfeld, we hebben steeds ruzie, maar het gaat toch eigenlijk nergens over?

Liefde is een van de belangrijkste krachten in je leven. Een goede liefdesrelatie is een bron van geluk, gezondheid en succes in je leven. Vaak begint het fantastisch, maar door allerlei redenen kan er een kink in de kabel komen. Te volle agenda’s, werk, sociale verplichtingen, druk met je gezin, misschien was er ineens een ander in het spel, vormen van tegenslag of verlies waar jullie allebei heel anders op reageerden, er kwam afstand. Ineens is de liefde niet meer zoals het ooit was …  

We verwachten vaak heel veel van onze partners. Hij of zij moet alles voor je zijn. Maar de perfecte partner bestaat niet. Niemand kan of hoeft dat te zijn, jij ook niet gelukkig!
Iedereen is anders dus ook jullie ervaren vast en zeker verschillen van mening, voorkeur, behoefte en smaak. Ook in de voortdurende veranderingen die het leven brengt, kan je die verschillen tegenkomen. Van heel verliefd en ‘alleen met z’n tweeën’ krijg je misschien kinderen, verander je van baan, gaan jullie verhuizen, is er een 

sterfgeval in de familie; door al die transities verandert ook je relatie. Er kan wrijving of verwijdering ontstaan. Een goede relatie hebben en houden is niet altijd makkelijk en vraagt om onderhoud.

Ups en downs horen erbij in een relatie
Ups en downs horen erbij in een relatie, maar soms zijn de dieptepunten heel diep en intens. Mensen denken vaak dat het altijd vanzelf wel weer goed moet gaan. Maar soms kom je er met z’n tweeën gewoon niet meer uit. Je kunt elkaar niet meer bereiken, niet meer verstaan, je blijft maar doormodderen. Allebei voel je je eenzaam en ongelukkig. Misschien leg je je uiteindelijk wel neer bij een vorm van samenzijn die voor geen van beiden vervullend is. Dit kan duren ‘tot de dood ons scheidt’ of misschien barst op een gegeven moment dan toch de bom. Maar uit elkaar gaan brengt ook veel verdriet, angst, onmacht en frustratie met zich mee. Vooral als er kinderen bij betrokken zijn en het eindigt in een vechtscheiding.


EFT Relatietherapie helpt als jullie je tijdig realiseren dat je er samen niet meer uitkomt en dat jullie het anders willen. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de stellen die EFT (Emotionally Focused Therapy) relatietherapie hebben gevolgd een blijvende positieve verbetering ervaart in hun relatie. Partners voelen zich weer verbonden, veilig en geliefd bij elkaar. Wacht dus niet te lang en gun jezelf een gezonde en gelukkige relatie.

Bij mij kun je bijvoorbeeld terecht voor

- Een APK voor je relatie. Het gaat niet heel slecht maar ook niet heel goed. Hoe kan jullie relatie weer bloeien?
- Het gaat helemaal niet goed meer tussen ons, we maken alleen maar ruzie, of houden afstand
van elkaar maar we willen juist meer verbinding en bij elkaar blijven. Daar willen we aan werken.
-  Het gaat niet goed met onze relatie en we weten nog niet zeker of we wel verder willen met elkaar
- We willen op een goede manier uit elkaar gaan

Wat anderen zeggen
Zij: Het is echt heel waardevol om hiermee bezig te zijn. Het levert je echt wat op. Je komt ergens toe, dat lukte ons alleen niet. Dat is zo fijn om te merken. Het laat je leven. Het laat je voelen.
Hij: En achteraf is het minder spannend dan je van tevoren denkt. We vonden van tevoren ook wel een beetje eng, al die emoties, om het daarover te hebben.

Hoe ik werk
Clienten geven vaak aan mij terug dat ik met een open, onbevooroordeelde houding werk, zij voelen zich beiden snel veilig en gehoord.
Samen, brengen we jullie hulpvraag helder in kaart en zoeken we aanknopingspunten voor verandering. In relatietherapie leer je je eigen gedrag en onderliggende emoties beter te begrijpen en te delen met je partner, zonder verwijten. Dat geeft vaak al heel veel rust. Vervolgens is er ruimte voor verdieping en leer je geleidelijk je partner ook dichtbij te laten als een ‘pijnplek’ geraakt wordt, als je je emotioneel of onzeker voelt. Zo komt er stap voor stap meer verbinding en veiligheid tussen jullie. Je voelt dat je partner er voor je is en van je houdt. Dit draagt bij aan je geluk, veerkracht en gezondheid.

Ik gebruik bij relatietherapie verschillende methodieken, EFT ( Emotionally Focused Therapy, Sue Johnson), Systemisch Helen, Human Givens Therapy, afhankelijk van wat er nodig is in het traject.

Tarief
Een sessie is 75-90 minuten en bedraagt €150,- incl. 21% btw
Als een sessie minder dan 24 uur voor aanvang wordt afgezegd, wordt 100% in rekening gebracht.
Dit komt niet in aanmerking voor vergoeding door je verzekering

Locatie

In Amsterdam West of in overleg op een andere locatie of online via Zoom of Skype.

Meer informatie
Wil je meer informatie over hoe jij je relatie weer kan laten bloeien of wil je een kennismakingsgesprek inplannen, neem dan contact me op.

Email: [email protected]
Mobiel: 06-50819540

Ontvang maandelijks inspiratie voor een super liefdesrelatie


Ontvang gratis mijn ebook “8 Gouden Tips om Burnout te voorkomen”


Geleide meditatie op liefdevolle vriendelijkheid


Ontvang gratis het ebook "De kunst van het ruziemaken"

Mindfulness door Sandra van Nispen

Sandra van Nispen is lifecoach, EFT relatietherapeut, Human Givens Therapeut en senior mindfulness trainer. Als senior-trainer is ze verbonden aan Potential Project, en geeft mindtraining binnen grotere organisaties. Op al deze terreinen combineert zij haar brede kennis van de moderne psychologie met mindfulness en fysieke welzijnstechnieken.

Ze geeft regelmatig workshops, masterclasses en lezingen over optimaal welzijn en floreren in leven, liefde en werk, mindfulness, aan organisaties en individuen in binnen- en buitenland.