"Meer focus, veerkracht en vitaliteit,

   floreren in leven, liefde en werk"

Mindfulness door Sandra van Nispen

Houd me Vast weekend 
Je relatie sterker maken en samen gelukkig oud worden

Jullie willen je relatie weer nieuw leven inblazen, zonder therapie. Elkaars emoties en verlangens beter begrijpen. Meer plezier en inspiratie samen. Meer verbinding ervaren en intimiteit. Gun jezelf deze relatie-boost!

De 2 daagse Houd me Vast training is een effectieve en inspirerende manier om dat te bereiken. Als jullie zelf in de buurt overnachting regelen, maak je er een extra bijzondere tijd van samen.

Het ‘Houd me Vast’ – programma bestaat uit acht sessies. De onderwerpen die tijdens de intensive aan bod komen, zijn onder meer:
* liefde en verbinding vergroten, hoe doe je dat?
* (negatieve) patronen in je relatie doorbreken;
* bouwen aan een veilige basis om moeilijke onderwerpen te bespreken;
* jullie intimiteit en seksualiteit een boost geven;
* je relatie levendig houden, dat doe je zo!

De groep
Er doen maximaal 3 paren mee. Oefeningen doe je met je eigen partner op aparte plekken, reflectiemomenten zijn met de groep samen. Uit ervaring en wetenschappelijk onderzoek is bekend dat mensen veel leren van andere paren en dat groepsbehandeling voor paren snel en effectief werkt.
Juist de overeenkomsten met andere paren, of het nu gaat om ruzie maken, afstandelijkheid, of intimiteitsproblemen, openen je ogen. Je leert gemakkelijker naar jezelf te kijken door de herkenning in de patronen van anderen.

Data:
Binnenkort volgen nieuwe data  

Mochten jullie deze data niet kunnen, neem dan even contact met mij op voor andere mogelijkheden. Hierin is van alles mogelijk.

Van tevoren hebben jullie samen een (online) kennismakingsgesprek met  Sandra.

Heb je vragen of wil je je aanmelden neem dan contact op met Sandra van Nispen via [email protected] of 06-50819540

Investering:
 € 795,-- incl. 21% BTW per stel, dat is inclusief:
- Intake / eerste sessie online
- Lunch, versnaperingen, koffie en thee
- Het werkboek ‘Houd me Vast, gesprekken in verbinding’.
We raden aan het boek van Sue Johnson, “Houd me Vast” zelf aan te schaffen.

Meer informatie kun je lezen op: https://www.eft.nl/houd-me-vast

Wat deelnemers zeggen over de Tweedaagse Relatie Intensive 
'Ik had nooit verwacht dat we in zo’n korte tijd, maar 2 dagen, zoveel zouden kunnen bereiken! Je had steeds heel snel door waar het probleem zat en hoe we samen verder kunnen. Het is zo waardevol wat wij geleerd hebben. Daar zijn we heel dankbaar voor.’

‘Het was heel intensief en fijn. Ik snap niet hoe mensen hier zelf uit kunnen komen. Wij hadden zelf al 2 keer het Houd Me Vast boek gelezen en we bleven vastlopen met elkaar. Zo fijn dat je er steeds bij kwam en ons verder hielp waar we vast zaten. Het was heel intensief maar het heeft zoveel opgeleverd. We gingen soms echt door onze eigen grenzen heen. Je leert van elkaar in de groep. Het was heel goed, ik zou het iedereen aanraden.”

Ontvang maandelijks inspiratie voor een super liefdesrelatie


Ontvang gratis mijn ebook “8 Gouden Tips om Burnout te voorkomen”


Geleide meditatie op liefdevolle vriendelijkheid


Ontvang gratis het ebook "De kunst van het ruziemaken"

Mindfulness door Sandra van Nispen

Sandra van Nispen is lifecoach, EFT relatietherapeut, Human Givens Therapeut en senior mindfulness trainer. Als senior-trainer is ze verbonden aan Potential Project, en geeft mindtraining binnen grotere organisaties. Op al deze terreinen combineert zij haar brede kennis van de moderne psychologie met mindfulness en fysieke welzijnstechnieken.

Ze geeft regelmatig workshops, masterclasses en lezingen over optimaal welzijn en floreren in leven, liefde en werk, mindfulness, aan organisaties en individuen in binnen- en buitenland.