"Meer focus, veerkracht en vitaliteit,

   floreren in leven, liefde en werk"

Mindfulness door Sandra van Nispen

Tweedaagse Relatie Intensive
Een Apk voor je Relatie 
Ontdekken over de liefde om het nog beter te laten gaan


Het hoeft niet slecht te gaan om beter te worden.
Je denkt vaak dat je liefdesrelatie maar vanzelf goed moet gaan. Daarom onderschat je misschien wat je nog zou kunnen leren over liefde om het nog veel beter te laten gaan. Om nog veel meer te genieten samen, jullie liefde te verdiepen en de liefde te laten stromen.
Het is leuk en spannend en inspirerend om met elkaar deze reis te maken tijdens een tweedaagse Houd-me-vast Intensive. 

Waar je ook bent op dit moment, investeren in je liefdesrelaties is een van de belangrijkste dingen die je kan doen. Als je gelukkig bent in je liefde gaat alles beter in je leven. Dan heb je minder stress, zit je beter in je vel, hebt meer veerkracht, je kan beter tegen een stootje, durft meer uitdagingen aan, etc. Het is niet alleen goed voor jezelf en voor je partner, maar ook voor jullie eventuele kinderen en zelfs de mensen om jullie heen, zoals vrienden en collega’s. Als je voelt dat er van je gehouden wordt, heb je meer liefde te geven.

Gun jezelf en elkaar deze tweedaagse Intensive om je liefde weer te laten bloeien op een prachtige locatie in Groenekan in de natuur. Tussen de sessies door doen jullie samen oefeningen, kunnen jullie genieten van mooie wandelingen.
Misschien boeken jullie een overnachtingsplek in de buurt om optimaal te genieten van deze dagen samen.

Wat deelnemers zeggen over de Tweedaagse Relatie Intensive 
Hij: Het is een soort ‘stoom-apk voor de liefde’, in een heel weekend, maak je zoveel mee samen, leer je zoveel. Het is heel intensief maar heel goed en leerzaam voor je relatie.
Zij: ik vond het zo bijzonder dat je meer gevoel kon laten zien, over wat je echt van iets vond. Ik heb dit weekend weer een kant van jou gezien die ik al heel lang niet meer had gezien. Dat vond ik heel waardevol. Het heeft me echt geholpen in onze relatie.
Hij: Hey, daar ben je weer! Heb je gezegd. Dat vond ik leuk!
Zij: ik heb echt zo’n opgepept gevoel. Alsof ik even in een andere wereld ben geweest. Ik heb weer even alle ingrediënten ervaren om weer goed samen verder te kunnen. Zo voelt het, echt als een cadeautje.

Is je relatie een beetje uitgedoofd? Of zijn jullie elkaar een beetje kwijtgeraakt en zoek je naar een manier om weer de liefde en verbinding te herstellen? Om weer samen goed te kunnen praten? Maken jullie te veel ruzie? Gaat het echt helemaal de verkeerde kant op en wil je je relatie redden? Doe dan samen de inspirerende Houd Me Vast training. Velen zijn jullie al met succes voor gegaan. Wacht niet langer en investeer nu in de kwaliteit van je partnerrelatie.


Praktische informatie:

Samen met je partner
Data: in overleg
Locatie: in overleg in Amsterdam of in Groenekan
Tarief:  €1.499,- excl. 21% btw per stel

Samen met 2 andere koppels:
Data: 11, 12 en 13 juni 2021. Vrijdag 11 juni 13.00 uur tot zondag 18.00 uur. De avonden zijn vrij.
Locatie: Groenekan
Uiteraard zorgen we voor een corona veilige omgeving en houden we ons aan de regels van het RIVM.
Tarief:  €850,-- excl. 21% btw per stel

Dit is inclusief:
- Cursusmateriaal
- Werkboek Houd me Vast, oefeningen in Liefde en Verbinding
- Koffie en thee
- Versnaperingen
- Intake van 30 minuten

Zelf voor zorgen voor:
- Het Houd me Vast boek van Sue Johnson
- Lunch voor zaterdag en zondag

Willen jullie met elkaar de mogelijkheden ontdekken om je liefde te ontwikkelen en verdiepen, neem dan contact met me op. Waarom zou je het nog langer uitstellen? 

Deze training bied ik ook aan als een 8-weekse van 8 x 2 uur, in Amsterdam of online via Zoom.
Meer over de 8-weekse Houd me Vast training kun je hier lezen.

Meer weten of aanmelden:
Na aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek om te kijken waar jullie staan en wat jullie nodig hebben en of de Houd me Vast training aansluit bij jullie behoeften op dit moment. Dit gesprek zal telefonisch zijn of online via Zoom en duurt ongeveer 30 minuten.

Email: [email protected]
Mobiel: 06-50819540

Ontvang maandelijks inspiratie voor een super liefdesrelatie


Ontvang gratis mijn ebook “8 Gouden Tips om Burnout te voorkomen”


Geleide meditatie op liefdevolle vriendelijkheid


Ontvang gratis het ebook "De kunst van het ruziemaken"

Mindfulness door Sandra van Nispen

Sandra van Nispen is lifecoach, EFT relatietherapeut, Human Givens Therapeut en senior mindfulness trainer. Als senior-trainer is ze verbonden aan Potential Project, en geeft mindtraining binnen grotere organisaties. Op al deze terreinen combineert zij haar brede kennis van de moderne psychologie met mindfulness en fysieke welzijnstechnieken.

Ze geeft regelmatig workshops, masterclasses en lezingen over optimaal welzijn en floreren in leven, liefde en werk, mindfulness, aan organisaties en individuen in binnen- en buitenland.