"Meer focus, veerkracht en vitaliteit,

   floreren in leven, liefde en werk"

Mindfulness door Sandra van Nispen

Wat anderen zeggen over Sandra

Na een lange zoektocht naar hulp kwam ik gelukkig bij Sandra terecht. Ik weet nog dat ze me vertelde, je gaat je weer beter voelen, weer gelukkig voelen, en ik dacht: ja dat zeg jij maar 😉
Ik kampte met paniek aanvallen en durfde de straat bijna niet meer op.
Na 3 sessies merkte ik in een keer dat waar ik allemaal bang voor was geen angst meer op riep. Sandra heeft mijn leven veranderd. Ik had mijn leven weer terug.
Hierbij wil ik je nog ontzettend bedanken voor je hulp en je verhelderende aanpak om mijn leven beter te maken! Ik heb zoveel aan de training gehad.

Anoniem

Sandra heeft een hele zachte warme aanwezigheid waardoor je je meteen veilig en gehoord voelt. Tegelijkertijd kan ze je ook een liefdevolle schop onder je kont geven wanneer dat nodig is. De combinatie van Mindfulness en haar boeddhistische achtergrond met de meer wetenschappelijke Human givens theorie maakt Sandra een fantastische holistische coach.
Sandra heeft mij vanuit een diep donker put weer het licht laten zien. Ze is positief en oplossings-gericht dus je komt meteen met allemaal handvatten thuis om je leven te veranderen. Ik zou haar iedereen aanraden die vast zit in zijn leven, die paniek aanvallen of een burnout heeft of gewoon iemand die lekkerder in zijn vel wilt zitten.

Anoniem

Hierbij wil ik je nog ontzettend bedanken voor je hulp en je verhelderende aanpak om mijn leven beter te maken! Ik heb zoveel aan de training gehad, de mindful minute heb ik dagelijks gedaan en alle video’s bekeken! 

Deelnemer Online Mindfit Training
Internationaal Accountantskantoor

Dank je wel voor je hulp en je verhelderende aanpak om mijn leven beter te maken en de zeer waardevolle inzichten over hoe je mindful door het leven kan gaan. Er is mij veel duidelijk geworden en ik vind het fantastisch om zo op me zelf te kunnen terugvallen.
Ik ben er nog niet, maar ik kan mezelf beter herpakken en blijf minder hangen in “ach zie je wel etc etc.
Bovendien hing ik tegen een stevige burnout aan en heb de indruk… dat ik dat heb weten te voorkomen: dus ben ik je zeer dankbaar!
Ik heb zoveel aan de training gehad, de mindful minute doe ik dagelijks en ik heb alle video’s bekeken! 

Deelnemer training Mindfulness Training
Manager

Een gevoel van aanvaarding van het leven in al haar facetten. We kunnen als mens met alles leren omgaan wat op ons pad komt. Ik weet dat er altijd een keuze is en mogelijkheid tot groei en verandering. Tegelijkertijd begrijp ik steeds meer hoe belangrijk het is om meer te zijn en te berusten in onze natuurlijke –geleidelijke- ontwikkeling en minder te willen doen (forceren van dit proces). 

Ik neem vaker een stap terug, als ik me gestrest of onrustig voel. 

Daarnaast weet ik dat sommige omstandigheden of gevoelens niet (direct) zullen veranderen en acceptatie de beste optie is, in plaats van ergens tegen vechten.

Deelnemer training Mindfulness Training 

Student

Ik heb anderhalf jaar geleden de mindfulness en meditation Immersion gevolgd die door jou begeleid werd bij Delight Yoga. Ik was onder de indruk van je bevlogenheid en van je bescheidenheid. Mooi hoe die twee samen kunnen gaan.

Ik ben enorm dankbaar voor de inspiratie en ervaringen die ik heb opgedaan en voel mij gesterkt in mijn wil al het moois wat mindfulness kan brengen, uit te kunnen dragen.

Yoga en mindfulness teacher

Een verademing om als yogadocent weer eens zelf les te ontvangen! Vanuit een 'ontvangende houding’ kun je je intentie verdiepen en voelen hoe het werkt van binnenuit zowel voor mijzelf als voor anderen (cursisten) Het vuurtje dat soms smeult… wordt zo opgestookt in een ochtend! 

Deelnemer Stilte Ochtend

Enorm bedankt voor je liefde, wijsheid en het mij bewust maken waar het zich in ons leven om draait. Ik doe de mooie meditatie op geluk, boosheid en gehechtheid regelmatig en wordt iedere keer bewuster en “liever ” voor mijzelf en mijn omgeving. Dank je wel voor je mooie inzichten.

Deelnemer Mindfulness training

Ontvang maandelijks inspiratie voor een super liefdesrelatie


Ontvang gratis mijn ebook “8 Gouden Tips om Burnout te voorkomen”


Geleide meditatie op liefdevolle vriendelijkheid


Ontvang gratis het ebook "De kunst van het ruziemaken"