"Meer focus, veerkracht en vitaliteit,

   floreren in leven, liefde en werk"

Mindfulness door Sandra van Nispen

De Kunst van het Ruziemaken - Hoe je uit de strijd en weer in verbinding komt

Zo nu en dan ruziemaken in je liefdesrelatie doen we allemaal. Het kan er soms stevig aan toe gaan. Heel normaal. Het betekent dat je elkaar raakt en dat je om elkaar geeft. Maar soms kan het escaleren en lijken jullie over alles en niets ruzie te maken. Waar gaat dat toch om?
Ruzies en intense emoties wijzen je een weg naar binnen, om jezelf en je partner beter te leren begrijpen.
Het is verrassend om te ontdekken dat het nooit gaat over ‘wie er vandaag de vuilnisbak buiten moet zetten’ of een ander thema, al zetten we vaak alles op alles om ons gelijk te halen.

Ontdek in mijn gratis E-book, waar jullie ruzies ten diepste over gaan. En wat je kan doen om uit de strijd te stappen en weer in verbinding te komen.

Ontvang maandelijks inspiratie voor een super liefdesrelatie


Ontvang gratis mijn ebook “8 Gouden Tips om Burnout te voorkomen”


Geleide meditatie op liefdevolle vriendelijkheid


Ontvang gratis het ebook "De kunst van het ruziemaken"

Mindfulness door Sandra van Nispen

Sandra van Nispen is lifecoach, EFT relatietherapeut, Human Givens Therapeut en senior mindfulness trainer. Als senior-trainer is ze verbonden aan Potential Project, en geeft mindtraining binnen grotere organisaties. Op al deze terreinen combineert zij haar brede kennis van de moderne psychologie met mindfulness en fysieke welzijnstechnieken.

Ze geeft regelmatig workshops, masterclasses en lezingen over optimaal welzijn en floreren in leven, liefde en werk, mindfulness, aan organisaties en individuen in binnen- en buitenland.