"Meer focus, veerkracht en vitaliteit,

   floreren in leven, liefde en werk"

Mindfulness door Sandra van Nispen

Tijd voor een liefdes-APK? Hoe jullie je liefde weer nieuw leven inblazen


Storm of sleur?
Iedereen heeft het. Na de roze wolk die verliefdheid heet, raakt na verloop van tijd jullie relatie wat meer in een sleur. Het hele bijzondere van jullie liefde lijkt wat af te vlakken. Je vindt alles wat meer vanzelfsprekend aan je partner. Of er komen juist meer en meer irritaties naar boven en jullie maken elkaar ineens makkelijk verwijten. Nu jullie de roze bril hebben afgezet, raken jullie makkelijker verstrikt in ruzies. Je voelt meer afstand en aanraking en intimiteit kan ingewikkeld worden. Dit is een heel normaal proces wat veel stellen meemaken. Herken je dit? Weet je dat je hier heel veel aan kunt doen?

Liefde is actie
Liefde is een werkwoord. Het is niet iets wat je zomaar overkomt en wat zomaar ineens voorbij kan zijn. Je kunt samen actief je liefde vormgeven. Niet zwoegen en vervelend werk, maar soms is het wel heel intens wat je samen ervaart. Samen ontdekken en leren over jezelf en elkaar, jullie pijnplekken, jullie (vaak oude) patronen en negatieve interactie en wat je anders zou kunnen doen, zodat je een diepere verbinding met elkaar ervaart en een veiligheid die jullie uitnodigt tot avontuur samen. Zo kan je kwetsbaarheid met elkaar delen en helder leren vragen wat je nodig hebt van elkaar. Wat een opluchting om te weten wat je partner precies bedoelt en wat hij/zij van je wil. Nu weet je tenminste wat je kan doen.

Houd me Vast training
Bij elk van de 7 stappen die je leert zetten in de Houd me Vast training ga je een laagje dieper in jullie relatie en bouw je iets heel moois en krachtigs op samen wat zich je leven lang kan blijven ontwikkelen. Je leert in de laatste sessie van de training wat je kan doen om al het geleerde in de Houd Me Vast training te borgen in jullie relatie en leven, zodat je kan blijven groeien in liefde en geluk samen. Want liefde is actie. Liefde is een werkwoord. Jullie liefde samen blijven ontwikkelen is heerlijk werk, het meest vervullende wat er is.

Meer weten over de Houd me Vast Training? Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden door te bellen naar 06-50819540 of te mailen naar [email protected]Het Houd me Vast weekend is een fantastische manier om jullie liefdesrelatie een APK-tje te geven en nieuw leven in te blazen. Leer samen de 7 stappen voor diepere verbinding, veiligheid, meer plezier, liefde en intimiteit. In deze video vertel ik er meer over.
De Houd me Vast training bied ik aan op verschillende plaatsen, onder andere in Amsterdam, Utrecht, Loenen op de Veluwe. Tags


Misschien ook interessant voor je:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}