"Meer focus, veerkracht en vitaliteit,

   floreren in leven, liefde en werk"

Mindfulness door Sandra van Nispen

Je gebroken hart weer helen, hoe doe je dat?


Je relatie verbroken
Een liefdesrelatie aangaan blijft spannend. Er kan van alles gebeuren. Jullie kunnen dichter naar elkaar toegroeien, meer van elkaar gaan houden en het beste in elkaar naar boven blijven halen, of alle mogelijkheden en gradaties die er zijn van de andere kant op, uit elkaar groeien. Soms lukt het gewoon niet meer en verbreekt de relatie. Er is te veel gebeurd en de wil om er toch nog samen iets van te maken is er niet meer, in ieder geval bij 1 van de partners. Je relatie verbroken, je hart gebroken, hoe nu verder?

Je gebroken hart weer helen, hoe doe je dat?
Je hebt het gevoel dat je hele wereld op z’n kop staat en je weet even niet meer hoe je nu verder moet. De impact is zo groot. Het begint langzaam tot je door te dringen hoe anders je leven nu is, hoe anders je nu in het leven staat.

Je partner is niet meer je partner die er altijd voor je was, het voelt zo intens alleen, niemand die je zo goed kent als je ex, je verliest je identiteit die je ontleende aan je relatie, als jullie samen kinderen hebben merk je dat je nu je positie tegenover je kinderen anders is -alleen, niet meer samen-, je woont ineens alleen, moet alles alleen beslissen. Het raakt alles in je leven wat belangrijk voor je is.

Je gebroken hart helen is een intens proces van verwerking en rouw, waarbij je ook de mooiste schatten kan gaan ontdekken over liefde en leven. Het oude loslaten en je nieuwe leven omarmen. Als je dit proces echt aangaat in jezelf, en niet blijft hangen in ‘bitter, boos, slachtoffer’, gaat het je zelfs zo veel meer brengen dan alleen je oude wonden helen. Je kunt echt je hart helen, weer nieuwe ruimte creëren en de liefde volop vieren.

Graag nodig ik je uit voor mijn online-training ‘Heel je hart, handleiding in 7 stappen bij liefdesverdriet’ die je helemaal in je eigen tijd kan doen en op je eigen tempo kunt volgen. 7 inspirerende lessen over rouw en heling, licht en liefde. 

Waarom een programma Heel je Hart?
Dit online programma heb ik ontwikkeld omdat ik deze problematiek veel tegenkom in mijn praktijk. Het hoort nu eenmaal bij het menszijn dat ons hart, soms wel meerdere keren in ons leven, gebroken wordt. We maken het allemaal mee. Het is een van de verwarrendste en pijnlijkste ervaringen die we kennen! En het blijft een hele uitdaging om er goed mee om te gaan. Niet te blijven hangen verdriet of boosheid of schuld of slachtoffer. Hoe doe je dat?

Het bijzondere is dat het je tegelijkertijd een onwaarschijnlijke kans biedt op groei en ontwikkeling. Niet alleen je oude wonden helen en weer verder hobbelen, maar echt een nieuw leven, een nieuwe jij, zoveel levenslessen rijker, verdieping en geluk – inclusief de littekens die je meedraagt - op alle terreinen in je leven.
Tags

relatiecoaching, relatietherapie


Misschien ook interessant voor je:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}